" De natuur is onze beste medicijn. En onze duurzaamste medicijnen zijn voeding en leefstijl."

"Je bent wat je eet, wees er van bewust! "

" Laat voeding, je medicijn en je medicijn je voeding zijn! "
Alkaline PH druppels is een basisch / alkaline concentraat. 3 druppels toegevoegd aan gewoon drinkwater maakt het water basisch (alkaline). Het drinken van basisch water ondersteunt het ontzuringsproces van het lichaam. Een flesje Alkaline PH Druppels heeft een inhoud van wat voldoende is voor een gebruik van 2 maanden. Drink 5 glazen water met 3 Alkaline PH druppels per glas water, per dag (verdeeld over de dag) op de zo nuchter mogelijke maag (5 - 10 minuten voor de maaltijden).
 
Diverse artikelen

1. Vitale en fatale voeding
2. Vetten en oliŽn
3. Zuur-base voeding
3. Voedingscombinatieleer
4. Ziektes en natuurlijke  
    interventies
5. Kanker & PPAR
6. Squalene
7. Zwarte komijn
8. Mariadistel
9. Medicinale kruiden
10.Leverziektes
11.De wonder van Silicium
Diverse artikelen

1. Vitale en fatale voeding
2. Vetten en oliŽn
3. Zuur-base voeding
3. Voedingscombinatieleer
4. Ziektes en natuurlijke  
    interventies
5. Kanker & PPAR
6. Squalene
7. Zwarte komijn
8. Mariadistel
9. Medicinale kruiden
10.Leverziektes
11.De wonder van Silicium
Geconcentreerd basisch natuurproduct van groente en fruit

Een geconcentreerde  Ďgroenten- en vruchtenturboí om de reserve energie op een juiste natuurlijke basische manier op te laden en om onze zuurvormende voeding tegengas te geven met een boost van geconcentreerde basen. Als je niet gewend bent om je ontbijt met vruchten of groente te beginnen, of je houdt niet zo van verse groente en vruchten dan biedt dit unieke gefermenteerde product een welkome oplossing. Dit zeer energierijke complex in een sachet is erg basisch, bijzonder gezond en bovendien ook lekker. Het vegetarisch en glutenvrij product is redelijk nieuw in Nederland. Door een innovatief, exclusief fermentatie en extractieproces ontstaat een supplement met een sublieme biobeschikbaarheid. Vitazyme wordt snel, gemakkelijk en effectief door het lichaam opgenomen. Vitazyme Energy is een 100% natuurlijk, vloeibaar voedingssupplement, bestaande uit een zorgvuldig geselecteerde en energie ondersteunende mix van 51 soorten groente en fruit samengevoegd met het extra werkzame ingrediŽnt Cordyceps sinensis. Deze zeldzame paddenstoel wordt al meer dan 1500 jaar in de gezondheidstraditie van het Verre Oosten gebruikt als ondersteuning voor de energiehuishouding en het uithoudingsvermogen.
 
De stof die hier wordt gebruikt is de CS-4 myceliumvorm van de Cordyceps sinensis, een Chinese schimmel die oorspronkelijk alleen op rupsen groeide. Een mycelium is het vertakte dradensysteem dat eigenlijk het lichaam van de schimmels vormt. Nu de Cordyceps sinensis gewoon wordt gekweekt op plantaardige voedingsbodems in steriele tanks, is het product betaalbaar geworden. Het gaat hier om een gedroogd extract.
Het behoort tot de traditionele middelen in China ter ondersteuning van o.a. de luchtwegen, tegen vermoeidheid en voor betere sexprestaties. De belangrijkste actieve stof in Cordyceps sinensis is cordycepine.  De meeste onderzoeken met Cordyceps sinensis naar de invloed op het uithoudingsvermogen bij sportprestaties, de invloed op de VO2-max, luchtwegen, testosteronafgifte en betere sexprestaties zijn gedaan met de CS-4 myceliumvorm.

De kern van Vitazyme is fermentatie. In een 540 dagen (anderhalf jaar !) durend productieproces worden actieve ingrediŽnten toegevoegd en mee gefermenteerd om te komen tot directe opname en werkzaamheid. Vitazyme is voelbaar effectief. Feitelijk het langst durende productieproces om te komen tot het snelste geconcentreerde natuurlijke voedingssupplement, waar de gevarieerdheid van antioxidantieve en andere gezondheids- en geneeskrachtige eigenschappen van de vitaminen, mineralen en bioactieve stoffen, zoals bioflavonoiden, flavonolen, terpetenen etc behouden zijn gebleven. Bovendien wordt het gefermenteerd materiaal direct in het lichaam opgenomen en dient feitelijk als drager van de vele gevarieerde actieve basische ingrediŽnten. Dit unieke fermentatieproces wordt al 28 jaar met veel succes door de producent gehanteerd.

Wat is fermentatie?
Fermentatie is niet nieuw, want het is al meer dan 7000 jaar oud: zonder koelkast was het noodzakelijk een methode te hebben om voedingsmiddelen te kunnen conserveren. Min of meer toevallig ontdekte men dat witte kool met behulp van zout een zurige smaak kreeg en zeer lang houdbaar werd. Bovendien bleek het een probaat middel tegen scheurbuik, doordat de Ďzuurkoolí dankzij de fermentatie een hoog vitamine C gehalte gekregen had. Tegenwoordig weet men precies hoe micro-organismen en enzymen de kwalitatieve eigenschappen van voeding kunnen verbeteren. Gefermenteerde voeding en dranken zijn een onderdeel geworden van het dagelijkse eetpatroon, denk bijvoorbeeld aan brood, karnemelk, yoghurt, wijn en chocolade.

Positieve effecten
Bereidingstechnieken zoals pasteurisatie en koken zorgen ervoor dat belangrijke goede
bacteriŽn, enzymen en voedingsstoffen in de voeding voor een groot deel vernietigd worden. Door het combineren van natuurlijke ingrediŽnten met actieve probiotica in een langdurig fermentatieproces wordt het voedsel tot minuscule elementen afgebroken.
Dit heeft als gevolg dat de natuurlijke voedingsstoffen in het voedsel vrijkomen, waardoor ze gemakkelijker in het lichaam opgenomen en verteerd kunnen worden. Zodoende bevatten gefermenteerde voedingsmiddelen vaak een hogere voedingswaarde nŠ fermentatie dan in hun natuurlijke vorm! Bovendien is de gefermenteerde mixcombinatie van groente en fruit als het ware een geconcentreerd basisch vloeibaar drankje, dat met yoghurt of water gemengd kan worden.

Honing is een fermentatie
Honing is een natuurlijk gefermenteerd product, dat niet door mensen kan worden nagemaakt. Maar de bezige honingbij verzamelt de nectar in haar honingblaas, waar de bij via een klierafscheiding specifieke enzymen aan de nectar wordt toegevoegd, die er honing van maken.
Het fermentatieproces vindt zich wonderbaarlijk dus in de bij plaats. Royal Jelly ofwel Koninginne gelei is een speciaal gefermenteerd supervoedsel voor de Bijenkoningin die 5 x groter wordt en 20x langer leeft  dan de gewone werkbij. Kun je je het voorstellen wat dit
gefermenteerd natuurlijk product bij je doet?!

Verteringsenergie
Een ander positief effect van Vitazyme Energy is het versterken van de verteringsenergie met basen, oftewel alkalische geconcentreerd vloeibaar product.. Door de actieve probiotica en de spijsverteringsenzymen, die tijdens de fermentatie worden gebruikt en nog steeds in het product aanwezig zijn, helpt bij de meeste mensen dit de vertering en stoelgang ondersteunen. Fermentatie zorgt voor het afbreken van voedsel tot minuscule elementen op moleculair niveau. Hierdoor komen de natuurlijke werkzame voedingsstoffen ( de zgn. bioactieve stoffen zoals bioflavonoiden, flavonolen etc) in het voedsel vrij en kunnen gemakkelijker en sneller door het lichaam opgenomen worden. Bovendien zijn

Wat zit er per 2 sachets in?
23,9 gram Vitazyme mix van appel, asperge, avocado, banaan, paprika, bosbes, witte kool, wortel, bloemkool, cayenne peper, kers, Chinese kool, maÔs, cranberry, aubergine, gember, druif, grote klis, groene thee, guave, kiwi , citroen, mango, cantaloupe meloen, moerbei, mungboon, sinaasappel, papaja, peterselie, perzik, peer, ananas, Japanse pruim, pompoen, radijs, koolzaad, framboos, sesam, Adzuki boon, snijboon, sojaboon, spinazie, broccoli, aardbei, tomaat, kurkuma, raapsteel, waterkastanje, waterkers, watermeloen en Reishi paddenstoel; Cordyceps sinensis extract 100 mg.

Allergie informatie
Het bevat geen gluten, maar wel soja en sesam.

Voedingswaarde per 2 sachets (= 20ml)
Energetische waarde 188 kJ = 45 Kcal, eiwit 2,5 g, koolhydraten 11 g, waarvan suikers 6 g en voedingsvezels 4 g, vet 0 g, vitamine C 60 mg (75% ADH), vitamine B1 2,1 mg (191% ADH), vitamine B2 0,7 mg (50% ADH), niacine 5,3 mg (33% ADH), vitamine B6 3,6 mg (257% ADH), pantotheenzuur 4 mg (67% ADH), foliumzuur 41 mcg (20% ADH), vitamine B12 3,8 mcg (152% ADH). SOD-achtige activiteit 1000 eenheden.

Aanbevolen gebruik en dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: neem 2 sachets (20 ml) per dag of 1 sachet (10 ml) tweemaal per dag 15 tot 30 minuten voor een maaltijd. De dosering kan verhoogd worden tot 2 sachets (20 ml), drie tot viermaal per dag, tijdens periodes van verhoogde inspanning. Kinderen tussen 4 en 12 jaar, neem de helft van de volwassen dosis: 1 sachet (10 ml) per dag 15 tot 30 minuten voor een maaltijd. Kan verdund worden in een glas water of drank (koud of op kamertemperatuur) naar keuze. Houdt u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Waarschuwing

Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Niet gebruiken als de verpakking reeds is aangebroken. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding. De basis voor een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en gezonde voeding.  

Donker, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Voor elke constitutie is dit een zeer gezond basisch (alkalisch) compact natuurlijk product. Bij voorkeur innemen in een vloeistof (water of yoghurt) op kamertemperatuur.

Vitazyme Energy is ook heel geschikt als 14 daagse oppepper na een doorgemaakte griep of om die juist te voorkomen. Maar vooral om je basisch voedsel binnen te krijgen in ons meestal te zuurvormend (te veel en overwegend vetten, suikers, zetmeel, eiwitten en zuur) voedingspatroon.

Verkrijgbaar: verpakt in 28 x 10 ml sachets: Ä 29,95

Vitazymeģ Energy is een product van Healthy ExportsInspired by Nature.
                             Driven by Science.
                                                                    Passionated by Nutrition.

Verkrijgbaar: verpakt in 28 x 10 ml sachets: Ä 29,95

Vitazymeģ Energy is een product van Healthy Exports