Double click to edit
Kookworkshops Gezonde Kookkunst

Plezierig, ontspannen en bewust koken wat vooral smakelijk en gezond is! Bij kookworkshops krijg je meer les dan bij kookworkshops en daarom nemen we meer tijd om de kookkunst onder de knie te krijgen. Bovendien bestrijkt kooklessessies over meer dan 1 of twee sessies. Zo kan de Voedingsdokter bij voorbeeld voor u periodieke kooklessen van 4 sessies verzorgen op elke woensdagavonden in de maand mei.
Dit doen wij op locatie, bij mij thuispraktijk, bij u aan huis, bij uw bedrijf of organisatie. Leren gezond en smakelijk koken met de juiste kookmethoden die het vrijkomen van AGE's, exorfinen en andere toxische stoffen van voedingsmiddelen kunnen temperen en tegelijk leren waarom bepaalde voedingsstoffen je energieker en gezonder maken en ook genezende werking hebben, is ons specialisme! Je leert keuze te maken tussen vitale en fatale voeding en voedingsgedrag!
Je wordt er als het ware bewust gemaakt van de blinde vlekken in je kook- en voedingsgedrag.

Tevens geven wij als dieetisten,voedingsdeskundige en gezondheidscoaches tijdens de lessen praktische informatie over de rol van voeding op onze gezondheid en dat voeding als medicijn beschouwd kan worden!

Een goed idee voor uzelf of een selecte groep van uw vrienden en familie om uw culinaire horizon te verbreden!
"Gezonde voeding maken en eten zit in details!" Siang Chan
HomeKooklesKookworkshopVoedingsvragenKostenContact
2018 Voedingsdokter | Design by Santhi Design