© 2018 De Voedingsdokter | Design by Santhi Design
Double click to edit
Ben je klaar voor de leukste culinaire ervaring?

Wat is voor je belangrijk? Eten wat er echt toe doet en ook plezierig en bewust koken wat lekker en gezond voor je is!? Kom en ervaar "Samen Gezond Genieten"!
Wij zijn gepassioneerd en houden van gezond, smakelijk en ontspannen koken!
De Voedingsdokter vindt dat koken niet alleen lekker, gemakkelijk en ontspannen moet zijn, maar vooral smakelijk en gezond. Het is niet voor niks sinds de oude Chinese dynastieŽn het spreekwoord "De beste dokter staat in de keuken!"
De Voedingsdokter verzorgt naast voedingsadviezen, ook kookworkshops, kookdemonstratie, kookparty en kooklessen. Dit doen wij bij u aan huis, op locatie, bij uw bedrijf of organisatie of instantie. Leren gezond en smakelijk koken met de juiste kookmethoden die het vrijkomen van slechte AGE's, exorfinen en andere toxische stoffen van voedingsmiddelen kunnen temperen en tegelijk leren waarom bepaalde voedingsstoffen je energieker en gezonder maken en ook genezende werking hebben, is onze passie en ons specialisme! Je leert keuze te maken tussen vitale en fatale voeding en voedingsgedrag! Je wordt er als het ware bewust gemaakt van de blinde vlekken in je (voedings)gedrag.
Wij brengen kennis over en geven praktische informatie/voorlichting over Gezond Koken en waarom gezonde voeding door op de juiste manier te koken een significante rol speelt op onze gezondheid en waarom voeding als medicijn beschouwd kan worden! De kookworkshop of kookparty of kookles wordt gegeven bij u aan huis, op speciale locatie of bij u op het bedrijf.

Het leukste idee voor een verjaardag, jubileumfeest, teambuilding of gezellig onder vrienden en familie.
Gezondheid is geen toeval! Gezonde en smakelijke gerechten toch ook niet?!
"Een gezonde maaltijd brengt goede mensen samen!" Socrates
HomeKooklesKookworkshopVoedingsvragenKostenContact